De 'Rooie Wip' op de achtergrond

22-04-2020 15:37

Michel Looyenstein, ook bekend onder zijn pseudoniem Michel Duiker, is een Hazerswoudse hobbyfotograaf. Die titel doet afbreuk aan zijn prestaties, want Michel maakt werkelijk schitterende foto's. Bijna dagelijks legt hij met zijn camera vast hoe mooi onze plaatselijke omgeving is. Niet in opdracht maar gewoon omdat hij dat leuk vindt. Hij plaatst zijn foto's onder andere regelmatig op de pagina van Facebook groep 'Hazerswoude Vroeger en Nu', waar hij veel lovende reacties op krijgt.

Om zijn foto's nog mooier te maken, schaft hij steeds betere apparatuur aan. Zo werkt hij ook met drones om foto's en filmpjes van bovenaf te 'schieten'. Daar heeft hij een goed oog voor. Michel is bovendien een hele aardige man. De foto's die hij maakt van molen de 'Rooie Wip' mogen we gratis gebruiken voor deze website en andere publiciteit. 

Hij verdient het om beroemd te worden. Af en toe komen zijn foto's ook op de tv, als achtergrond bij de weerberichten. En dan komt onze molen ook wel eens in beeld, zoals u hier ziet. 

Ga zo door Michel! En bedankt voor je foto's.